XP GoldMaxx Power Metallsøker

Vurdering av dette produktet44444
metalldetektor_xp_goldmaxx_power

XP GoldMaxx Power

Se video av GoldMaxx Power her

Èn vurdering av XP GoldMaxx Power Metallsøker

 1. Hugo Falck sier:
  Vurdering av dette produktet 44444

  XP Goldmaxx Power er min hovedsøker for jorde-søk, det er en utrolig god søker!
  Stemmen derimot suger Big Time, så den er moddet med en miks av X Terra understem, rettstem fra Regtons og hjemme-sveist feste kontrollhus/armcup m/velcrobånd. (ville ha vært mye enklere å kjøpt komplett Terra-stem, fits like a glove!)
  Etter flere Minelabs på rad fant jeg ut at pling-plong digital lyd ikke er noe for meg og at analog lyd er en fryd i forhold!
  Når man bruker den (slik jeg gjør) omtrent «åpen» , strømmer det på med signaler som også er forsterket (audio-boost) og det er egentlig her man finner en læringskurve (å lære seg tonene), maskinen ellers er nesten banalt enkel å betjene!
  Selvfølgelig må man også lære seg hvordan de ulike innstillingsmulighetene påvirker hverandre.

  «Iron treshold» har disc- funksjonen (jerndiskriminering), stilt i Auto gir mest aggressiv diskriminering men anbefales kun brukt når det er håpløst mye våt koks i.o.m at her mister man 1/3 del av recovery-speed. Ellers anbefales 0-6,5 på skalaen.

  «Iron Volume» bestemmer hvor godt jernobjekter (ift. Iron Treshold innstillingen)skal grynte , rundt klokka 10-11 på bryteren gir de fleste jernobjekter tydelige grynt/buzz, dypere jern gir «iffy» blandings-signal. Ved tvil sparker man jo bare bort litt jord!

  «Senitivity» Med originalplata, 9″ DD montert kan man kjøre ganske hard sens, helt opp mot klokka 15.00 på bryteren, enkelte påstår at man beholder søkedybden helt ned til klokka 11.00, men det betviler jeg, kjører rundt 12.00 til 14.00 alt etter forholda.

  «Ground Reject» er ingen grunnbalanse i ordets rette forstand, man må justere litt på «feelingen», klokka 12.00 funker overalt, men kan tunes ned mot klokka 10.00 under ideelle forhold for ekstra dybde. (På bekostning av toneseparasjon samt diskriminering og gir da mer «falsing». Anbefalt bruk er i området 11-12.00, eller mot høyre til man ikke lenger hører «hot rocks».

  Vippebryteren «Silencer» har tre trinn, 0-1-2.
  Maks recoveryspeed på 0, demping av jernlyd fra spiker f.eks på 1, progressivt bedre på 2 men tilsvarende på bekostning av recoveryspeeden. Bruker 0 for det meste, over på 1 for mindre falsing ved behov.

  Starter alltid med Sens kl.12.00, Iron Treshold 6,5, Iron Volume kl.11.00, Ground reject kl.12.00, Silencer 0 og tweaker derfra etter forholda.

  De trådløse hodetelefonene var god nok grunn i seg selv til å velge GMP, så deilig å slippe den kabelen! WS3 er gode å bruke når det er kaldt på øra og vind, stenger verden ute!
  WS1 har ikke gode klokker synes jeg, så bruker kun recieverdelen for fritt valg av klokker, bruker nå Koss Sporta Pro og har recieveren i brystlomma- digg!
  Man bør bruke probe sammen med GMP, fordi den finner utrolig mye smått!
  Ingen Multi-Purpose søker, men en Killer på pløyd mark!

Skriv en omtale av dette produktet

Ved å skrive noen ord om dette produktet, er du med å dele erfaringer om metallsøkere og utstyr. Gi også stjerner fra en til fem. Øverst på siden vil du da få et gjennomsnitt av alle omtaler for dette produktet.

Vurdering av dette produktet