XP DEUS Metallsøker

Vurdering av dette produktet4.714.714.714.714.71
XP Deus

XP Deus

Se video av XP DEUS her

21 vurderinger av XP DEUS Metallsøker

 1. Tilbaketråkk: peta dunia satelit

 2. Vurdering av dette produktet 55555

  Genial maskin!

  Har hatt min i drøyt 2 år nå, veldig mange justeringsmuligheter, men samtidig enkle og greie menyer. Virker som en maskin som kan gagne både proffe og nybegynnere.
  Anbefaler å sjekke ut xpmetaldetector på Youtube, en serie med 10 filmer som viser hvordan man best utnytter denne maskinen.

  Liker veldig godt den lette vekten, kan holde på i timevis uten å kjenne noe.
  Den er også utrolig rask, noe som gjør den overlegen på søplete områder.

 3. Vurdering av dette produktet 44444

  Har brukt Fisher-søkere i fire år, før jeg i fjor kjøpte en Deus lite av en kompis som trengte penger. Hadde ikke hørt mye om denne før dette og var ikke ment som noen utskiftning av maskinparken heller. Men en dag kona og søstra hennes skulle være med ut på tur måtte jeg ta med Deusen også. kunne av naturlige grunner heller ikke mye om programmer og justeringer av de små øreklokkene…måtte spørre google underveis. Det hadde egentlig ikke vært nødvendig, det hele var svært enkelt og greit. Etter denne første turen har jeg aldri brukt annet merke, og har i år oppjustert med kontrolleren for mer kontroll og egentilpassning. Har fått bøttevis av tips…og også testet andres programmering til eget bruk. Det har skjelden fungert. Jeg må erfare ved egen prøving, og det er det jeg råder andre til å gjøre også. På en Deus er det mange måter å tilpasse søkeren til ditt eget bruk og din stil. Den oppleves på en måte som en hel haug med søkere i en og samme pakken.

  Prisen oppleves nok som stiveste laget, derfor trekker jeg en stjerne. Detektoren oppleves ganske sikkert som meget bra. Jeg har lånt bort min flere ganger til brukbare detektorister….samtlige har enten kjøpt lik eller ønsker seg en. XP-Deus er avansert, men samtidig griselett. Og der er slik det bør være, man skal jo fikle minst mulig ute i felten.

 4. Vurdering av dette produktet 55555

  Simpelthen elsker min XP Deus!
  En kongemaskin av dimensjoner. Litt uvant med småpratingen den holder på med i starten, men når man lytter til den, får man også resultater! Vekta er fantastisk, enkel å sette seg inn i, stort nettverk som man kan få tips og råd fra. Nei dette var saker!

 5. Stian Dunvold sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Etter å ha prøvd forskjellige søkere opp gjennom årene har jeg bruk Xp Deus i litt over et år. Resultatet har vært fenomenalt.

  Min erfaring med Deus er at den først av alt er lett (Alle søkere er lette i begynnelsen). Men vent til du har gådd 7-8 timer en dag. Da merker du forskjellene. Med andre søkere har jeg merket dette veldig godt dagen derpå. Med Desu har jeg ikke merket det.
  Deus har alt trådløst, så du slipper å ha all verdens ledninger og fandens oldemor hengende rundt deg når du skal grave. Legg søkern litt bort når du skal grave så har du hendene og hodet fri.

  Funnbildet har for mitt vedkommende gått betydelig opp.
  Fra å gå med søker og i hovedsak plukket rundt 30 sølvmynter på en sesong, så plukket jeg 30 sølvmynter på litt over en uke. (Jada, det kommer ann på plassene også).

  Du slår bare på maskinen så går du. Det er ingen avanserte instillinger eller knoting med displayet. Alle kan bruke den, og det er faktisk en jævla bra begynnersøker. (Som mest sannsynlig alle vil si om sin første søker) (Men dette var min 4 søker). Det er ferdig program på den som er gode. (Ferdig program finner du på andre søkere også). Men på andre søkere har du manglende muligheter til å forandre program, denne muligheten har du på Deus.

  Jeg har opplevd flere ganger i sommer å gå over områder som jeg trodde var tomt, bare for å grave nye sølvmynter og ikke minst flotte gjenstander. Områder hvor jeg har søkt med andre detektorer tidligere (Jeg har funnet dypere signaler, og funnet mer i områder med mer søppel)

  Hvis du er lei programmene dine å vil prøve noe nytt så er alt du har å legge inn nye program. Deus er en vell brukt maskin, og det finnes noen fantastisk gode programmer for å lete etter sølvmynter og andre spennende gjenstande med,.
  Du kan også lage dine egne program enkelt når du blir mer vant til den og vil utforske.

  Deusem skiller på signalene lynkjapt, slik at den feite mynten som ligger ved siden av en jernbit har du en mye større mulighet for å få signal på da den skiller raskt, dette er en veldig god ting i områder med et høyt søppelnivå., (Med andre søkere opplevde jeg at jernsignalet kom med, men ikke mynten)

  Den har lang batterikapasitet, jeg kjøpte nødlader som jeg trodde jeg ville få bruk for, det eneste jeg har brukt nødladeren til er telefonlading da den har gått tom for strøm før.

  Jeg hadde hørt mye om Deus før jeg kjøpte den, jeg ble varmt anbefalt den, den er litt dyrere enn andre søkere ja. Men du blir ikke skuffet av den.
  Du kan gi den til en 10 åring som vil ha nytte av den med en gang da den ikke er komplisert å lære.

  Den er lett å gå med, lett å bruke, Diskriminerer bra, skiller signalene lynkjapt, og har du problemer med den er det alltid noen med Deus i nærheten du kan spørre. Den er lett å ta med seg som håndbagasje når du skal fly. Den tåler mye juling, Den er trådløs så du slipper de ledningen hengende overalt.
  Den er klar på signalene, og når du lærer deg signalene og lydene så blir det spennende. Den er ekstremt lettlært.

  Ulempen med Deus er den forbanna Ladeklippsen, noen er ikke plaget med den i det hele tatt, men jeg har vært kjempeplaget med den. Jeg har brukt 4 slike i løpet av sommeren. Og det vil ingen ende ta. En annen ulempe er at kontrollboksen ikke tåler vann, her finnes det flere hjemmelagete måter å hodle fukten ute på. Men i regnvær må du stikke kontrollboksen innenfor før du søker.
  Neste ulempe her er at drar du til fjells må du finne en måte å lade det på hvis du skal være lenge borte, da det ikke kan medbringes oppladbare batterier. En annen liten ulempe er at den tar ikke sølvmynter like dypt som andre søkere i den klassen. Men med tillegsprogram som andre har anbefalt lar det seg legge inn og problemet er i større eller mindre grad løst.

  Hilsen Stian.

 6. Andreas Moen sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Alt som skal sier er sagt over. Dette er en miningsløs maskin, og det er ufattelig at ikke andre produsenter har greid det samme som franskmennene. Det er en sexy maskin som fortjener all oppmerksomhet!

 7. kristian sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Mitt beste kjøp/ investering gjennom tidene.

  Ingenting har gitt meg så mye spenning og glede som denne her. I hagen her, (som var tømt med F2) på prøveturen dukket en 1 øre Oscar II 1884 opp, nærmere 20 cm ned i bakken. Og det har ballet på seg. Steder jeg har vært før, har jeg måttet gå over igjen med denne, og nye gjenstander dukker opp støtt og stadig. Det går da mye i små gjenstander, gjerne dypere, som små sølvmynter/kobbermynter på høykant, baksiden av øredobber, tynne sølvringer etc.

  Den har en pinpointfunksjon, som er svært forbedret fra versjon 2, men denne søkeren er så rask og presis at jeg aldri bruker den. Du vil med noen kjappe sving, finne nøyaktig posisjon av objektet og med litt trening, høre på lyden omtrent hvor dypt det ligger. Jeg har til dags dato aldri gått denne søkeren tom for strøm på en tur, det er alltid mer enn nok igjen etter en god økt.

  De ferdige innstillingene gjør at du kan begynne å søke med en gang uten noe form for justeringer. Dette kommer etter hvert. Ganske smart klokke på displayet gjør at du rekker middagen/kveldsmaten 🙂 Den har også et finurlig y/x program (visualisering av signalbølger eller noe slikt) som gjorde at jeg faktisk gravde på et signal jeg flere ganger hadde hoppet over, både med denne og Fisher F2 fordi jeg trodde det var søppel grunnet veldig hoppende ID. Et 33 gram tungt gullkjede stemplet 585 med en bunt mynt på toppen 😉 Har hittil i år funnet 3 gullringer i tillegg, samt 9 sølvarmbånd, 15 sølvringer, 22 diverse sølv og noen tusen mynter totalt, hvorav 17 sølvmynter. Den har alt du trenger for å få en maksimal opplevelse av søketuren!

 8. Vurdering av dette produktet Not Rated

  Wow!!! Ja dette var saker. ikke hatt min søker mer en litt over en uke, men du for en ny verden. veldig greit med de 10 forhånds inlagte programmene. Fant Spesiedaler på en av de første turene, og det er jo bare helt rått. også funnet en ti øre sølv veldig dypt nede, så bare gleder meg til fortsettelsen

 9. Jon egil Sleire sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Gikk 1. Sesong med Fisher F5. En grei detektor som jeg mener har større potensial enn mange kanskje tror. Ønsket likevel en oppgradering, og Startet 2013 med deus.

  Må si jeg er meget fornøyd. Gode fabrikkprogrammer som enkelt kan tweekes hvis man ønsker det. Superfølsom, topp signalseperasjon og flott dybde. Latterlig vekt og meget god opplevd kvalitet tvers igjennom. Funnraten steg betraktelig ved detektorbytte. Kan anbefales varmt!

 10. Admin sier:
  Vurdering av dette produktet Not Rated

  Sånn. Og da avslutter vi den diskusjonen om hva som er best og mest avansert. Det har aldri vært intensjonen med denne siden. Meningen var å dele informasjon og hva man synes om en spesiell søker. Så i denne tråden skal vi ha erfaringer om XP Deus. Andre søkere har vi tråder for andre steder. Og hvis det er noen søkere vi ikke har med, og som ønskes, trenger jeg litt bakgrunnsmateriale på disse, så skal jeg prøve å få opprettet en tråd på disse. Trenger i så fall bilder og info.

 11. Harald Hoel sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Latterlig å komme hit å rakke ned på en annen søker på denne måten. Og attpåtil linke til en konkurrent.
  Har hatt Deus Lite noen uker nå og er kjempefornøyd, brukervennligheten med det trådløse opplegget er herlig og den lille vekten som er, er plassert i coilen noe som gjør søking i stubb uproblematisk. Den reagerer momentant på objekter og de fabrikkprogrammene spesielt nr. 2 dekker mitt behov på jordene. Jernlyden avslører jernet nesten fullstendig og det er noe av det viktigste for meg, alt annet graver jeg på. Dybden er upåklagelig, den finner greit mynter et godt spadetak nedi og det er ingen forskjell fra andre metallsøkere jeg har hatt, jeg går alltid på pløyd mark og har ikke behov for en som søker dypere enn pløyelaget, det som er viktig for meg er rask separering og at den er god på lavkonduktive. Har testet den på vanskelige steder med mye jern i bakken og den finner store og små ting innimellom jernet. En sølvmynttest på stuegolvet med masse spiker under gjorde den med glans i motsetning til forrige detektor som havnet på andre enden av skalaen.
  Den lette vekten gjør at jeg kan gå hele dagen uten nakke/skulderproblemer.
  Gleder meg til å bli mer kjent med denne søkeren og jeg anbefaler den på det varmeste.

 12. Tor-Ketil Krokmyrdal sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Merkelig at en konkurerende leverandør får seg til å legge inn reklame her, i tillegg å legge inn 2 stjerner på konkurenten, på en søker han selv ikke har brukt.
  Dag. Tror dette har motvirkende hensikt.

 13. dag sier:
  Vurdering av dette produktet 22222

  Ikke alt dette er sant. Verdens absolutt beste metalldetektor heter Minelab GPX3030, og koster kun 3000,- mer enn DEUS, og da får du mye mere med på kjøpet. Den har raskere signalprosessorer, går dypere enn Deus, og har innebygd enda bedre signalprocessorer, den kan i tillegg brukes som undervannsdetektor need til 3 meter under havflaten. Den har 3 års Garanti osv, osv, osv Se: http://www.minelab.no eller http://www.minelab.com

 14. Vurdering av dette produktet 55555

  Bare en ting å si fantastisk søker.

  Mange synes øreklokkene er for små, jeg synes de er glimrende for i Nord-Norsk vær blir det mye bruk av jakke med hette som lett går utenpå, eneste jeg kunne tenke meg anneldes er en egen power bryter på øreklokkene, plunder å trykke in +- knappene sammtidig for å slå av stømmen.
  Etter å ha byttet søker til XP-Deus har jeg fin funn hver tur, med en sesong som starter i Mai i Nord-Norge og frem til 1 september har jeg plukket over 130 sølvmynter, gullringer, sølvskjer/knapper. Verdens nordligste Trompet fibula. ++++
  Legger med link til en film av noen av myntene som er levert Museumet.
  http://www.youtube.com/watch?v=jx2laMA4ryc&feature=youtu.be

 15. Mads Amundsen sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Etter to år med Minelab E-Track byttet jeg til XP Deus, jeg var skeptisk til å måtte begynne med en ny søker, men for meg som går mye i bakker og ulendt tereng ble E-tracken for tung. Overgangen ble et eventyr i stedet for et mareritt, fant en sølvmynt etter 3 sveip med rett ut av boksen oppsett, etter litt fidling og justering av oppsett har det på bare 4 turer blitt mange fantastiske funn. Og så lett da 🙂 Annbefales på det sterkeste.

 16. Vurdering av dette produktet 55555

  Ja, eg har svikta min eldgamle Fisher Quicksilver CZ 70 Pro. Det var like før riksantikvaren krevde den innlevert, og eg måtte innsjå at tida for ny teknologi er her for å bli. Ein liten prat med Severin var nok til å konvertera meg inn i sirkelen av nyfrelste tilhengjarar av den nye guddomen på stjernehimmelen, den allmektige omnipotente Deus.
  No har eg fått testa det nye vidunderet på nokre turar, og eg må seie at eg angrar ikkje eit sekund på at eg lot meg omvenda til den nye trua. Denne maskinen et myntar til lunch og sølv til middag! Den beste måten å settja franskmannen på prøve, tenkte eg, var å la den få gjera eit forsøk på eit godt, men ganske flatbanka område nær der eg bur. Og presto! Tre sølvmyntar og ein sølvknapp. Ein haug med eittørar, både Oscar og Haakon. (Trur eg hadde ni Oscarmyntar på tre timars søking). På Halsnøy vart det eit interessant funn på ganske dryg djupnad. Først ei halv bjelle, og like ved, eit komplett eksemplar med jernkula inni! Eg ropte på Terje, og spurte om han ville sjå på bjellene mine! Av ein eller annan årsak var han litt reservert i starten, men då han fekk sjå desse gilde objekta fekk pipa ein annan lyd. Dette var også eit område me hadde søkt på to gonger før. Denne vesle jordlappen hadde 20 hus i eit klyngetun før i tida, og ligg/låg like ved kyrkja. Eg har lova Halsnøy Kloster at dei skal få den eine bjella om eg får behalda desse av fylkesarkeologen (eg trur nok dei er postreformatoriske). Det sit forsatt litt tauverk att i den eine hempa. 3,5 cm i diameter.
  Ei sølvskjei dukka også opp. Spurte bonden om han hadde nokon slektingar med initialane MH. Og ja, Manfred Hovland hadde vore sjøkaptein og reist til «Junaiten». Visstnok ein spanande kar. Eg lova sjølvsagt at dei skulle få denne skeia etter at eg har fått lodda den samam.
  Ellers klarte den å finna ei syltynn sølvring ute på eit friluftsområde. Godt jobba, Deus!
  Så, til no er mi oppfatning at franskmennene kan anna enn å tyggja på tørre baguettar og høyra på platt popmusikk.
  Om eg skal vera litt reservert på noko, så er det headsettet, som ikkje sit så godt på min skalle, men ellers er maskinen superlett og praktisk. Eg føretrekk å bruka høytalar og diplay til å sjå tallindikasjonen.
  No gleder eg meg til dei virkelig gode jordene blir klar etter slåtten!

 17. Vurdering av dette produktet 55555

  Rett på sak, 5 Stjerner…

  Her har du en revolusjon.
  I England så har franske XP`s detektor GoldMaxPower i flere år hatt sterke bein iblandt metallsøkere da den var regnet som en av de beste detektorer til å finne hammerslåtte mynter.
  Xp Deus (Den nyeste søkeren til Xp) kan sies å være en revolusjon som må få alle produsenter av metallsøkere til å tenke nytt..

  Grunnen til dette er at Deus har trådløs Søkehodet, kontrollboks og hodetelefoner.
  Disse er laget med 2.4 Ghz trådløs overføring og overføringen er så raskt som i sanntid.

  Detektoren har 3 LitiumPolymer batterier. Disse batteriene er små, lette og utrolig kraftige. Det er ikke noe minne i disse batteriene så du kan lade disse opp når du trenger det.. Batteriene skal klare 4 til 5 år med oppladninger nesten hver dag. 2 år uten nedsatt ytelse og etter dette går ytelsen litt ned, men ikke nevneverdig eller av betydelse.

  Når det gjelder Xp Deus sin raskhet på å skille ut signaler (Objekter i metall nær hverandre) så regjerer Deusen.. Prøv å legg en sølvmynt under jern med bare litt synlighet av sølvmynten utenfor og sjekk med din detektor om du greier dette.
  Kan garantere at ingen nåværende detektorer greier dette. Deus klarer dette.

  Kvaliteten på konstruksjon og design er super. Den er meget solid og gir en trygghet på kvaliteten.

  Første søk med detektoren:
  Jeg dro opp masse spennende ting av jorden. Søkekameraten gikk med Fisher F75 og jeg hadde dobbelt så mange funn.. I løpet av den tiden vi var der så dro jeg opp: 1 blyplombe, et lommeur (Skallet), Fingerbøl, En rund skive (Myntstørrelse) 25 cm i jorda, med godt signal. Fant også andre saker. Men lite søppel. For Deusen er flink til å signalisere med lyd og identifikasjon på skjerm.

  Instillinger:
  Deusen kan se litt vanskelig ut å stille inn da den kan stilles inn på alle forskjellige måter avhengig av jords type og mineralisering osv. Den er faktisk lett å lære seg og det tar ikke lange tida å mestre etter hvor entusiastisk du er.

  Av alle detektorer der ute i dag så kan jeg si at denne absolutt er verdt å ta sjangsen på da denne detektoren kan brukes til alle formål på land. Dette er det svært få eller ingen andre detektorer som kan sies det samme om.

  Har du lyst til å finne sølvmynter og spennende gjenstander så er denne detektoren din beste venn. Finner du ikke sølv der du søker med denne detektoren så er dette for at det ikke er sølv der!!

  I hele europa så har denne søkeren tatt detektorister med storm. Enkelte personer i detektormiljøet i England har med denne søkeren funnet mer hammerslåtte mynter i denne korte tiden søkeren har eksistert, en de har gjordt hele sin søkerkarriere på over 30 år..
  Disse omtaler også Deusen som den aller beste detektoren som har blitt laget.
  Ref: http://www.xpdeusowners.com

 18. Terje Olsen sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Kjøpte XP Deus metallsøker etter at jeg fikk muligheten til teste den over noen uker. Den har gitt meg mine beste metallsøkerfunn. Blant annet en signet i fra middelalderen og en masse hammerslåtte sølvmynter.

  Her er et utdrag fra Deus anmeldelsen jeg laget på bloggen min:

  Konklusjon er at Deus leverer varene og vel så det. At den er så lett, gjør den til en drøm å bruke. Lynrask på respons, klare og tydelige toner selv om det ligger masse jern rundt objektet, enkel å programmere, justere sensitivitet, frekvensbytte osv. med noen enkle tastetrykk, gjør at jeg kan anbefale XP Deus.

  Sier ikke at XP Deus er verdens beste metallsøker, for det har jeg ikke grunnlag til å si. Men at den holder mål med de andre toppsøkerne i verden, er jeg ikke i tvil om. På vekt så er det ingen som slår den.

  Gå til min metallsøkerblogg på http://www.digginghedmark.com for å lese hele anmeldelsen og mer om mine funn med XP Deus.

 19. Ole Christian sier:
  Vurdering av dette produktet 44444

  Hei.
  Jeg kjøpte Deus primært av to grunner: Den er lett. (Sykt lett) og høyden kan justeres slik at den passer barn. (Det finnes riktignok søkere ment for barn, problemet med disse er at de ikke diskriminerer i tilfredstillende grad, ei heller gir de deg noe hint om hva som ligger der nede) Så til strandsøk med poden var ideen veldig god.

  Nå etter å ha brukt Deus et drøyt år har jeg følgende å si:

  + Lett, enkel å justere høyden, enkel å pakke bort, ta med på fly, eller slenge i bilen. Fin i skogen og på trange plasser, kabler er litt nedtur når du har gått tråløst en stund.
  God og ikke minst rask seperasjon. Imponerende rekkevidde i lufttest med 9″ hodet. Det blir spennende med 13×11″ kommer. (Og den er det venteliste på kan jeg røpe) Den har allerede bevist økt dybde i field tests. Alt i alt en god søker som jeg er fornøyd med. Til sitt bruk. Til jorder med lav stubb eller tromlede er den rett og slett genial.

  MEN intet tre vokser inn i himmelen, ei heller dette.
  Dette er mine ankepunkter: Jeg savner et MINDRE søkehode. Søkeren er omtrent ubruklig i områder med mye targets. Joda, glitrende seperasjon, men det hjelper lite når du har 5 signaler under coilen og ingen av de er jern. Så i parken og på søplete strender bruker jeg min fisher f70 med 5″DD med stor glede, og betydelig bedre og raskere resultat.
  Arm støtten er god hvis du søker om sommeren eller har normale triseps. Er du en av de større gutta, eller lett frosset er det i trangeste laget. Den passer perfekt til meg, men akkurat dette ville jeg hatt i bakhodet før jeg kjøpte.
  Så, gi meg en 5″ coil og den får 5 stjerner av meg.

 20. Vurdering av dette produktet 55555

  glemte visst å rate… beklager det.
  Hva gjelder operasjonstid; når søkeren (dvs søkehodet,kontrollpanaelet og høretelefonene) er fulladet er operasjonstiden ca 10 timer. Jeg har enda ikke opplevd å gå tom for strøm på en søketur… men det betyr at om man har tenkt seg på en lengre ekspedisjon må man ha tilgang til strøm hvertfall annenhver dag…

 21. Vurdering av dette produktet Not Rated

  Hei!
  Dette er min vurdering av DEUS’en.
  Først vil jeg si: Søkere er et verktøy, ingen verktøy passer til alle jobber som skal gjøres. Noen gang trenger man en stjerneskrutrekker, og da hjelper det ikke å 100 skiftenøkler.
  Mao.- den perfekte allround søkeren finnes ikke. Mange har flere søkere. De av oss som søker både i vann og på land f.eks. har to typer søkere. En sammenlikning mellom en land og vann søker er meningsløs. De er konstruert for forskjellige oppgaver.

  Så: det bringer jo frem spørsmålet; finnes det en «best in class» all round søker på land? Mao. finnes det en søker som er best på land, og en annen som er best i vann? La oss la vannsøkerne ligge og konsentrere oss om landsøkere (DEUS er jo tross alt en land-søker). Er dette den ultimate allround landsøkeren???

  Mye kan tyde på det: Lett vekt, bytte mellom frekvenser, superb signalseperasjon, trådløs, lett å pakke sammen.

  Det negative med søkeren er : Den er dyr, og den må lades på riktig måte (det siste problemet løser seg selv når man har lært seg å være veldig nøyaktig med ladeprosedyren), og den har kortere operasjonstid enn andre søkere. På tross av «nødladeren», kan man ikke simpelen bytte batteri i felten om man går tom før strøm. Jeg kunne lagt til ett tredje negativ; størrelsen på søkehodet. Inntil denne sesongen kom den kun med et standard 9′ søkehodet. Dette søkehodet er for lett til å bryte gjennom bust på jorder. Ett tyngre 10,5′ eller større søkehodet var da et bedre valg. Derfor: ifjor høst brukte jeg en minelab med stort søkehodet når jeg måtte brøyte meg igjennom busten, deusen fikset det rett og slett ikke og ble liggende igjen i bilen.

  Nå er det problemet løst: de introduserer et større søkehodet, som er tyngre (men kanskje krever mer strøm??) som kan brøyte igjennom. Mao du kommer nærmere bakken og det gir deg mer dybde. Problem løst. (OK… et større søkerhodet innfører ett nytt problem: pin pointing.. og der er ikke deusen bedre enn andre søkere. Mao du er overlatt til din determinasjon om å finne det objektet koste hva det koste vil når du har funnet et signal, men ikke klarer å pinpionte det nøyaktig. En god pinpointer løser det problemet) Mao: stort søkerhodet er bra, men du må samtidig ha en bra pinpointer. (garreth pistol probe`? det er hvertfall en jeg sikler etter, jeg har sett den in action og den imponerer!)

  Da sitter vi igjen med pris. Dette er en dyr søker. La det være helt klart: alle midrange søkere og alle topmodeller fra alle de store produsentene vil ALDRI miste et sølvmynt signal fra en mynt som ligger 20-30cm under bakken. Så lenge du har en midrange (dvs 705 og oppover fra minelab, F70 fra Fisher, Whites? XLT? (jeg kjenner ikke Whites) så vil du finne disse myntene. Så hva skal man med en så dyr søker da???

  1) Signal seperasjon. Når jeg bruker «DEUS FAST» programmet (18 khz) kan jeg «plukke ut» små små signaler mellom jern og skrot (hammerslåtte, sildeflass osv). Det klarer ikke en mid-range søker. Noen sier Fisher er bra på seperasjon (jeg vet ikke, har aldri brukt en Fisher) men 705 x-terra klarer det ikke. Det vet jeg. Men: 705 hadde en fordel forrige sesong, som gjorde at jeg brukte 705’en istedet for DEUSen på bustede jorder; større søkehodet. OK, man måtte bytte søkehodet for å endre frekvens, men det var verdt det) Med det større søkehodet til Deusen nylig introdusert er dette problemet løst, derfor trenger jeg ikke lenger 705’en. Så den er solgt og jeg håper den nye eieren får like mye glede av den som jeg gjorde.

  Det er noen små problemer igjen m.t.p DEUSen i tilegg til pris. MASSE ELEKTRONIKK, dette lukter trøbbel!! Spesielt når man tenker på at det Franskmenn som står for produksjonen (kjenner du noen som har en cabriolet fra Peugoet med elektrisk hard top? Spør dem…. mareritt), MEN: jeg har brukt DEUSen (og min er gammel, jeg kjøpte den second hand) i mange hundre timer og aldri hatt «bugs» eller elektroniske feil. Mao. dette problemet har ikke materalisert seg.

  Summa summarum: Hvis du har råd, kan DEUSen gi deg en ekstra «edge» + masse komfortable egenskaper (lett vekt + støtte rundt overarmen som er helt rå) mao en bra allround søker til landsøk. Når det er sagt, fine klare sølvmynter kan nesten alle konkurrentene i samme prisklasse også finne. MEN: Når du befinner deg på enkelte steder fullt av jern og mineralisering er DEUSen sin signal seperasjon utrolig bra og vil gi deg funn du muligens ikke ville fått med andre søkere.

  Jeg var skeptisk til DEUSen i begynnelsen, men nå er jeg forelsket. Det er min landsøker. I vann bruker jeg minelab excalibur. Har du råd, er du keen på en «ny opplevelse» vil jeg anbefalle DEUSen. MEN, den er ikke for alle, både m.t.p pris og m.t.p erfaring og hvor du søker. Vi har alle hørt om x-terra 305 som har funnet hammerslåtte cross pennies…. Er du derimot en erfaren og «seriøs» metallsøker (med seriøs mener jeg her at du er villig til å spise nudler i 3 uker for å finansiere vidunderet) og ute etter en ny type søker, pluss: du reiser en del med søkeren, da vil jeg anbefalle DEUSen. Med den trenger du faktisk ingen annen landsøker, i min mening.

Skriv en omtale av dette produktet

Ved å skrive noen ord om dette produktet, er du med å dele erfaringer om metallsøkere og utstyr. Gi også stjerner fra en til fem. Øverst på siden vil du da få et gjennomsnitt av alle omtaler for dette produktet.

Vurdering av dette produktet