Teknetics Omega 8000 Metalldetektor

Vurdering av dette produktet55555
Teknetics Omega 8000

Teknetics Omega 8000

Se video av Teknetics Omega 8000

 

Èn vurdering av Teknetics Omega 8000 Metalldetektor

 1. janandre.fredriksen sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Hei.

  Har nå brukt Omega 8000 i over et halvt år. Det er en vanvittig god søker i middelklassen. Er selv en flittig amatør arkeolog så har holdt på rundt 16 år med å lete frem gamle saker ute i felten. Alt fra steinøkser fra steinalderen til spinnehjul fra vikingtid/middelalder. Så det å gå over til metall søk var nytt for meg.

  Teknetics Omega 8000 er en svært god søker iforhold til pris å som er bygd på fisher f5 (f5 lillebroren til omega 8000) sin motor bare simplifisert så du ikke har kjempe mange knapper. Diskrimineringen er veldig god da man kan notche ut dem tingene en ikke vil grave feks jernspiker eller søppel, det er også god grund balanse på søkeren da man bare kan trykke inn knappen å pumpe koilen mot bakken om man merker en form for ujevnhet. Her er det spennende for flere steder der det har gått metallsøkere tidligere med langt dyrere søkere flere tusen kr dyrere faktisk….her finner jeg gjenstander selv om dem har gått over plassen som f.eks. Sølv mynter,kobbermynter,kobber/bronsegjenstander beslag mm. Så det i seg selv sier jo litt om søkeren.
  Anbefaler den på det varmeste for en som vil begynne med denne hobbyen, man blir ikke skuffet. Som alle ting tar det litt tid å bli kjent med søkeren men når du først har draget på den går det så det suser. Selv har jeg funnet både mansjettsknapper blykuler vektlodd sølvmynter mm med omega 8000 å er fornøyd.
  Så til slutt, vil du ha en god søker til en grei pris så er «dette» den søkeren.

Skriv en omtale av dette produktet

Ved å skrive noen ord om dette produktet, er du med å dele erfaringer om metallsøkere og utstyr. Gi også stjerner fra en til fem. Øverst på siden vil du da få et gjennomsnitt av alle omtaler for dette produktet.

Vurdering av dette produktet