Minelab EXPLORER SE Metallsøker

Vurdering av dette produktet4.674.674.674.674.67

Minelab Explorer Se Pro

 • Minelab EXPLORER SE
 • Landsøker

Se video av Minelab EXPLORER SE her

3 vurderinger av Minelab EXPLORER SE Metallsøker

 1. to-r-la sier:
  Vurdering av dette produktet 44444

  Dette er en veldig god søker for selv de nye og gamle brukere av metallsøkere. Dette var min første skikkelige søker da jeg startet med denne hobbyen og angret ikke på valget. Har lært mye om søking pga denne maskinen og funnet mine måter å legge opp programmene på slik at de fungerte best for meg. Instillinger er det nok av for all del men enkelt å sette seg inn i bare man tar seg tid til å lese litt brukerveiledning og trykker litt på den. Man kan ikke gjøre noe feil med den, angrer man på noe av instillingene man har gjort så er det bare å gå tilbake til fabrikkinstillingene igjen og starte med blanke ark. Det at denne bruker batteripakker er kjempe genialt, slipper å tenke på å bli fri for støm når man er ute og langt ifra en stikkontakt. Ekstra kasset som tar aa-batterier fylles opp og man er klar for flere dager med søking.

  Den har god søke dybde som kan gjøre at du enkelte ganger kan tro at du har bommet totalt på objektet du leter etter fordi det ligger veldig dypt. Pinpointing er ekstremt presist med denne. Bytting av coil er en lek og i hvertfall om man har ekstra stang på coilene som brukes, da er det bare å løsne på klipsen øverst med kontrollhuset og skru ut kabelen. Overføre den øverste stangen til ny coil og feste kabelen i kontrollhustet så er man klar igjen. God og oversiktelig skjerm, følsomme knapper som gjør det lett å gjøre valg under søket selv med hansker men ikke så følsomme at man «kommer borti» dem og roter til programmene. Bakgrunnsbelyst skjerm kan man ha av/på alt etter som, gir godt lys for å avlese all informasjon som kommer opp. God ballanse med standar og mindre coiler men blir fort frem tung med 18″ coil.

  Eneste tingene som er litt negativ med denne søkeren er at den blir tung å bruke over lengere tid, ca 5-6timers søking pr dag og den har en lenge responstid en andre søkere når det kommer til diskrimenering av uønskede metaller. Derfor er det beste å gå med denne uten diskriminering og bare lære seg hva som er rent jern signal om man ikke ønsker å grave disse.

  Alt i alt er dette en knakanes god søker som holder lenge.

 2. Aleksander Auset sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Søkeren er utrolig god og den er meget godt konstruert. Man har mange muligheter til innstillinger i menyene på godt og vondt. Godt for at man kan og burde variere fra sted til sted når det trengs pga mineralene i jorden for dypest søking. Vondt for at man som ny kan rote til instillingene så man går glipp av mye metaller i jorda og faktisk kan tro det er noe galt med søkeren. Denne søkeren går virkelig dypt! Med mye trening så greier du å skille objekter fra hverandre lett som eks: Mynt, spiker, smidd-spiker, søppel.
  Anbefales sterkt.

 3. Tore Nysæter sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Explorer SE er en kraftpakke av en søker.
  Her har en alt fra enkel bruk (nybegynnere) til meget avansert bruk.
  Godt ballansert søker som ikke virker tung til tross for at den er litt tyngre enn andre typer.
  Bruksanvisninger er som regel et kapittel for seg selv, her følger det med både engelsk og norsk bruksanvisning som er lett og forstå selv for en nybegynner.
  Et topp produkt som anbefales til alle brukere om det er den seriøse nybegynner eller den avanserte bruker.
  Har ikke angret ett sekund på at dette ble min første søker.

Skriv en omtale av dette produktet

Ved å skrive noen ord om dette produktet, er du med å dele erfaringer om metallsøkere og utstyr. Gi også stjerner fra en til fem. Øverst på siden vil du da få et gjennomsnitt av alle omtaler for dette produktet.

Vurdering av dette produktet