Minelab E-TRAC Metallsøker

Vurdering av dette produktet4.54.54.54.54.5

Minelab E-TRAC

 • Minelab E-Trac
 • Landsøker
 • Selges i Norge av
  Metallsøker AS
 • Oppgitt pris 13990,-  inkl. mva

Se video av Minelab E-TRAC her

2 vurderinger av Minelab E-TRAC Metallsøker

 1. Harald Hoel sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Kjøpte denne for et par år siden og har ikke angret et sekund. Den kan brukes fra den glade amatør til den proffe som jobber under tøffe forhold. Kan laste inn program fra andre brukere og diskrimineringsmønstre. Skiller lett mellom rustent jern og andre metaller, er spesielt god på mynter og sølv. Masse avanserte innstillinger som du finner utav etterhvert, og den er satt opp med ferdige programmer som er gjengse overalt.
  Displayet gir gjenskinn i sol noe som ikke er så bra men er en bagtell i det store og hele. har manuell sensitivitet og auto sens som roer maskinen ned men du får allikevel god søkedybde og id på displayet. Displayet viser både ferrous(jernholdighet) og konduktivitet(ledningsevne) og dette gir deg en solid pekepinn om hva du har under coilen. Recovery er lynkjapp hvis du ikke har på altfor mye filtre. Plukker lett mynter ned til 30 cm og små gjenstander ned til 10-15 cm. Verdt alle pengene, anbefales.

 2. Vurdering av dette produktet 44444

  Dette er min første sesong som søker så har ikke all verden av erfaring, men kastet meg like godt på en E-trac med en gang. Enkel montering, og etter at den er satt sammen og batterier ladet kan du faktisk bruke det ferdige oppsettet med gode resultater.
  Grei manual på Norsk og enkel menu. Du kan enkelt laste ned forskjellig programmer og oppsett fra nettet. Batteriet varer hele dagen med søking. Eneste to punktene jeg har å utsette på søkeren er at det ikke er skumgummi på støtta ved albuen og at jeg synes det til tider kan være vanskelig å lese skjermen pga refleksjoner ellers ville dette ha vært en klar fem stjerner.

Skriv en omtale av dette produktet

Ved å skrive noen ord om dette produktet, er du med å dele erfaringer om metallsøkere og utstyr. Gi også stjerner fra en til fem. Øverst på siden vil du da få et gjennomsnitt av alle omtaler for dette produktet.

Vurdering av dette produktet