Info

Velkommen

Velkommen til Metallsøkeromtaler. En side til nytte for deg som skal kjøpe metallsøker. Eller for deg som bare ønsker å utveksle erfaringer med andre rundt denne hobbyen.

Hvorfor denne siden?

Jeg fikk lyst til å prøve noe nytt. Og da jeg fikk veldig mange spørsmål om hvilken type metallsøker eller metalldetektor (to begrep om samme produkt) jeg anbefalte, fikk jeg lyst til å lage en side om akkurat det.

Men dette skulle bli en litt annerledes side. Det er jo sånn at man lett blir påvirket av de produktene man bruker selv. Eller bruker man de metallsøkerne man selv synes er best? Blir litt høna og egget dette vel. En ting som er helt sikkert er i hvert fall.  Jo bedre man kjenner en søker, jo mer finner man. Det har med å lære seg hva akkurat din søker forteller deg. Det er vel det som blir kalt erfaring.

Nå skriver jeg meg helt bort igjen. Det jeg skulle si var at en metalldetektor som passer meg, behøver ikke å være den som foretrekkes av deg.

Derfor håper jeg med denne siden, at alle metalldetektorførere kan si litt om sine erfaringer og meninger om de forskjellige metallsøkerne som finnes på markedet i dag. Og her spiller det ingen rolle om du har drevet med metallsøking i årevis, eller om du akkurat har startet med denne fantastiske hobbyen.

Hvordan fungerer det?

Øverst på siden her er det navn på de forskjellige metallsøkerfabrikantene. Ved å trykke på en av disse kommer du direkte til en side som forteller litt om dem. Her har jeg et håp om at de forskjellige forhandlerne i Norge oppdaterer meg med informasjon, nyheter og bilder av søkerne de forhandler, til glede og nytte for alle. På denne siden vil det også være lenker til denne produsentens forskjellige produkter. Disse lenkene vil du også finne under hver enkelt produsent i form av en rullgardin øverst på denne siden.

Når du kommer inn på dette produktets side, vil du få litt faktaopplysninger om de forskjellige søkerne. Det er opprettet en side for hver metallsøker. Nederst på denne siden finner du er felt som du kan skrive dine meninger og erfaringer om og med denne metallsøkeren, og du kan gi den karakter i form av stjerner. Her vil du også finne andre brukeres omtaler og stjernedryss av den enkelte metallsøker.

Er alle metallsøkere på markedet med?

Nei, det er de ikke foreløpig. Som en start har jeg valgt de merkene som er de jeg tror er mest populære og som i tillegg blir solgt i Norge. Men du kan bare bruke kontaktskjemaet du finner under menyen Kontakt oss, så er sjansene store for at ditt forslag kommer med.

Hvor riktige er opplysningene?

Vel, her er det jo folks meninger som kommer frem, så det må man ta høyde for. Når det gjelde faktaopplysninger er de skrevet etter beste evne. Disse vil også bli rettet opp i tilfellet forandringer. Her vil det også være fint hvis forhandlerne gir beskjed hvis de for eksempel forandrer pris, modellutvalg osv.

Kan man skrive hva man vil i omtalene sine?

Nei, men man kan selvfølgelig skrive meningene sine. Alle omtaler og vurderinger må godkjennes før de blir lagt ut. Meninger om en søker vil ikke bli moderert, men personangrep, banning, useriøse innlegg osv. blir ikke lagt ut. Dere skjønner hva som menes. Det handler rett og slett om å vise nettvett og vanlig høflighet.

Til slutt

Vil jeg bare si at jeg håper denne siden blir nyttig for alle dere metallsøkere der ute. Og jo flinkere dere, både forhandlere og detektorister, er til å bidra, jo bedre blir denne siden

Happy Hunting

Per S