Garrett AT GOLD Metallsøker

Vurdering av dette produktet55555
Garrett AT Gold

Garrett AT Gold

 • Garrett AT GOLD
 • Landsøker/Gullsøker (Vanntett til 3 meter)
 • Forhandles i Norge av
  Metallsøker AS
 • Oppgitt pris 6990,- Inkl. mva

Se video av Garrett AT Gold her

3 vurderinger av Garrett AT GOLD Metallsøker

 1. Marius.Hoel sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Kongemaskin! Dette er min tredje søker. To relativt billige, og så la jeg i litt ekstra til denne. Og «money well spent!» Søkeren er lynkjapp, ufattelig presis. Plukker gode objekter enkelt ut blandt mye metallsøppel som ligger rundt. Fantastisk pp funksjon, og orginalcoilen er ypperlig til mitt bruk i skog. Snirkler seg lett mellom busk, kratt og større trær. Her får man MYE bang for the buck! Skulle egentlig selge denne nå når jeg oppgraderte til XP Deus, men det blir så jeg beholder den.

 2. Jon Egil Sleire sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Legger ved en video som viser egenskapene på jerntepper:
  http://m.youtube.com/watch?v=Z9lvYdlr8Kk

  Reactivity speed:
  http://m.youtube.com/watch?v=BGDabIzTdY0&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DBGDabIzTdY0

  Ettersom man blir kjent med maskinen vil man greit plukke virkelig små objekter på meget bra dybde. Et tips er å sjekke litt iffy signaler med all metal mode. Meget enkelt med kun 2 tastetrykk.

 3. Jon Egil Sleire sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Har lenge ønsket meg en backup detektor til xp deus, og etter lengre overveielser falt valget på garrett at gold. Det jeg så etter var god byggekvalitet, rask prosessor, god seperasjon og et rikt lydbilde. Ekte allmetal og iron audio var bonusegenskaper jeg raskt har lært å sette pris på!

  Maskinen er lett og rimelig greit balansert. Ingen problemer med å søke en lang dag. Informativt lydbilde så påjordesøk kan man søke uten å se på displayet. Den er lynrask på recoveryspeed, like rask som deus. Seperasjonen er svært bra også pga coilen som er 5×8″. For de som liker Strand og parksøking er at gold helt RÅ! Iom at den er satt opp som gullsøker takler den ikke saltvann, så å søke i sjøvann eller i flomålet fungerer dårlig.
  Den er derimot glimrende i ferskvannog kan brukes ned til 3 meters dyp.

  Dette er den første detektoren jeg har hatt som i stor grad gir «beskjed» om det er en brus/ølkork under coilen. Skrukorker i aluminium er også lette å avsløre. Kanonegenskap 🙂
  Sinnsykt bra pinpoint som gjør at man på plen kan skjære ørsmå plugger og være trygg å ha mynten der.

  På jorder vil nok den lille coilen legge litt begrensninger på dybde og dekket areal. Så for de som primært ønsker en allround maskin/coin/relic- detektor vil jeg anbefale å gå til innkjøp av den større DD-coilen fra Garrett. Finnes andre produsenter også, men er usikker på om man da beholder garantien.
  Finfin maskin som etter min mening gir MYE detektor for pengene. Med større coil vil den puste deus i nakken på flere områder. Ser ikke bort fra at den vil bli min foretrukne maskin.
  Fortjener 5 stjerner. Eneste er som sagt det med størrelse på stockcoil.

Skriv en omtale av dette produktet

Ved å skrive noen ord om dette produktet, er du med å dele erfaringer om metallsøkere og utstyr. Gi også stjerner fra en til fem. Øverst på siden vil du da få et gjennomsnitt av alle omtaler for dette produktet.

Vurdering av dette produktet