Fisher F75 Metallsøker

Vurdering av dette produktet55555
metalldetektor_fisher_f75_1

Fisher F75

Se video av Fisher F75 her

3 vurderinger av Fisher F75 Metallsøker

 1. Roy Skogvold sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Med mine tidligere erfaringer fra Fisher F2 (som er meget gode), ønsket jeg å utforske den mer sofistikerte og proffe modellen F75. Mitt valg mellom falt på Fisher F75 av flere grunner, men den aller viktigste var den glimrende og profesjonelle servicen forhandleren har. Og 5 års garanti er heller ikke å forakte.

  Jeg har nå gått ca 100 timer aktivt søk med F75 og erfaringene så langt er bare helt utrolige. Den har en utforming som er ergometrisk perfekt og meget behagelig å gå med time etter time. Den er kanskje litt tynge enn Xp Deus, men til gjengjeld akkurat såpass tung at den trenger ned i gress og bust på åkre. Hodetelefonutgangen bak på «albuen» er genial og er noe alle søkere burde vært levert med (om de ikke er trådløse da)

  Her har du overflod med «hestekrefter» (følsomhet) for å nå godt ned i bakken, selv under vanskelige forhold som tett finkornet leire. Og prosessoren er utrolig hurtig, noe som gjør at den skiller meget godt selv om metall-objektene ligger tett. Lyd-spekteret er som et eget språk, og med litt erfaring kan du lete godt på bare lydsignalene.

  Betjeningen er så enkel og intuitiv at etter ett par timer så sitter det bra i fingrene. Her trenger du ikke sitte timer foran an pc for å forstå, men kan bruke timene ut på søk i stedet. Samtidig har søkeren også endel avanserte muligheter og funksjoner, enten du vil lete etter gull og meteoritter, eller store objekt som ligger dypt, som skattekister, er dette en søker som har alt.

  Dette en profesjonell, solid og fantastisk søker som vil tilfredsstille de aller fleste. Enten du er en seriøse nybegynner eller du har masse erfaring.

  Anbefales på det varmeste !

 2. Ansgar sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  F75 er en utrolig sensitiv maskin med et stort potensial. Brukergrensesnittet kunne ikke vært enklere! Grunnbalanseringen er utrolig enkel og gjøres med en liten «avtrekker» som sitter foran kontrollhuset. Denne spaken brukes også til pinpointing. Jeg bruker maskinen for det meste i discrimiation mode og det eneste jeg trenger å gjøre før jeg skal søke er å grunnbalansere og å justere sensitiviteten. Her er det ikke bare å sette sensitiviteten på 100 og svinge i vei, til det er maskinen altfor følsom. Verdien på sensitiviteten velger du ut i fra forholdene. Er det mye metallobjekter i jordsmonnet er det greit at ikke maskinen plukker opp signalet fra hver bidige jernspon..

  Min interesse er søking etter mynter og med min første metalldetektor (Fisher F2) tømte jeg et område på 2 kvadratmeter for mynter (trodde jeg). Der lå det 7 stk Reichspfennigs fra siste verdenskrig! Da jeg fikk F75en, tok jeg turen tilbake til samme plassen og fant ytterligere 9 mynter! Dette var 9 mynter som Fisher F2 rett og slett ikke klarte å skille ut fra diverse spiker- og jernskrapsignaler. Denne episoden beviste for min del hvor god signalseparasjon F75 har.

  En finesse ved F75 er bakgrunnsbelysningen av displayet som muliggjør søking på sene høstkvelder.

  F75 er behagelig å søke med og justeringsmulighetene på armstøtten finner jeg spesielt hensiktsmessig. Maskinen har et lavt strømforbruk, så batteriskifte foretas sjelden.
  Servicen hos leverandøren er upåklagelig og de svarer villig på alle spørsmål du måtte ha om søkeren.

  Dette er etter mitt syn ikke bare en maskin som kan brukes av de mest erfarne i bransjen men også av nybegynnere med ambisjoner!

 3. Terje Olsen sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Dette er en utrolig god søker! Det står att den veien 1.6 kilo, men det kjennes ikke slik ut. Men den gode balansen som er fra hodet og opp til batteriboksen gjør att den ligger veldig godt i armen. Innstillingene er mye lettere enn det det ser ut for. Så her kan også en nybegynner så som den super proffe søkeren få utnyttet en metallsøker til det fulle.. Forløpig har jeg ikke fått testet ut de mer avanserte innstillingene, ikke sikkert jeg trenger det heller.

  Har eget program for jorder, parker, all metall, ++

  Den fanger opp signaler veldig fort, noe som gjør att du kan sveipe søkehode raskere til sidene. Det er bakgrunnslys på denne som lyser hele tiden. Man slipper å trykke på noen ekstra bryter for å få det på.. Pin pointer «spaken» er genial. Den sitter under displayboksen, og er veldig enkel å nå til med pekefingeren.. Jeg fortrekker dette enn å bruke knapp som er oppe på displayboksen.

  Man kan også sette på ett 5″ søkehodet. Har ikke prøvd denne selv enda.

  Det lille minuset jeg har funnet ut på søkeren, er den tynne plastskruen som holder hodet på plass… Den kunne godt ha vært kraftigere, med tanke på att det kan bli litt slag mot jordklumper også videre..

  Jeg anbefaler denne søkeren på det sterkeste.

Skriv en omtale av dette produktet

Ved å skrive noen ord om dette produktet, er du med å dele erfaringer om metallsøkere og utstyr. Gi også stjerner fra en til fem. Øverst på siden vil du da få et gjennomsnitt av alle omtaler for dette produktet.

Vurdering av dette produktet