Fisher F75 LTD Metallsøker

Vurdering av dette produktet55555
metallsoker_fisher_f75_ltd

Fisher F75 LTD

Se video av Fisher F75 LTD her

3 vurderinger av Fisher F75 LTD Metallsøker

 1. okasin sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Bestilte ny Fisher f75 ltd fra samme sted som sist, dvs fra Severin Eskeland. (Eskeland Electronics AS)
  Men da jeg fikk den nye Fisher 75 ltd, så ble jeg først litt betenkt.. den var jo ganske så lik den første Fisher f75 jeg kjøpte for 7 år siden.. Ingen endringer i display, samme layout som før.. Men når jeg fikk tenkt meg om, så skjønte jeg jo fort det.. Hvorfor skal de endre på noe som er perfekt ?

  Perfekt balansert, ryddig og stort informativt display som er bakgrunns belyst. Bruker fremdeles 4 stk AA batterier som varer og varer.. ca 40 til 50 timer.. (om du bruker hode tlf).
  Bare det å gjøre seg uavhengig av lading var et stort argument for meg om å kjøpe Fisher f75 igjen..
  Så av utseende er den kliss lik tidligere utgaver om man ser bort fra fargen.. Den nye versjonen er nå helt sort av farge. Innmat derimot er noe helt annet.. Dette er et råskinn av en detektor..

  Den nye utgaven søker noe dypere (men ikke så viktig for meg). Den er lyn kjapp (spesielt i Fast Audio mode), den er også mye mer rolig, lar seg ikke så lett påvirke av forstyrrende elementer (EMI) som mobiltlf, strømgjerde, høyspendt ledninger o.l.
  Det at den ikke lar seg så lett påvirke av EMI (Elektro magnetiske forstyrrelser ) skyldes Fisher f75 sitt nye system de kaller DST som står for Digital Shielding Technology.
  Om du endrer program til Boost Prosess kan du gå over jorder og områder på nytt å finne mye mer.. dette ble en helt ny verden for meg.
  Det følger med en ekstra coil (5″) Har ikke fått testet den så mye ennå, men det lille jeg har prøvet imponerte meg.. Men siden jeg som oftest går på store jorder, så må videre testing av denne vente litt. Har noen skogs områder jeg kommer til å bruke den lille coilen på litt senere på sommeren.

  Konklusjon: Fisher f75 er perfekt for meg. Avansert teknologi under panseret, men svært gjennomtenkt ergonomi og funksjoner gjør den samtidig rasende enkel å bruke. Så om du vurderer å kjøpe deg en detektor i denne prisklasse, så bør du gå for Fisher f75 ltd. Ikke gå i fella ved å kjøpe en super avansert detektor (som du garantert kommer til å bruke hele sommeren til å lese bruksanvisninger på). Skjønner heller ikke ide`n bak en ladbar detektor? Hva må du gjøre når du går tom for strøm? Hjem å lade den noen timer, eller bytte batterier på 20 sekunder?
  Og sist men ikke minst vil jeg få takke Severin Eskeland for en fantastisk service, her er det mange bedrifter som har mye å lære. Rask levering, og ingen ventetid ved spørsmål via tlf.. rask respons tid på mail også.

  Ta gjerne en titt på min youtube kanal for å se video om bruken av min Fisher f75 og Fisher f75ltd – det vil komme mange filmer der i sommer om bruken av denne maskinen.
  https://www.youtube.com/playlist?list=PLZyDZwIs0G7qPL1bzQAEtxKadod_EQ4K_&feature=c4-feed-u

 2. Inge Jørgensen sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Har en F75Ltd, en søker jeg er meget fornøyd med. Kom fort i gang med den da jeg hentet den i fjor sommer. Men da jeg skulle bruke den i år, kunne jeg ikke finne bruksanvisningen. Er det noen som har en kopi å sende meg hadde det vært fint? Jeg blir å bruke den masse i sommer, men har ikke hele anvisningen i hodet 🙂 Håper noen kan hjelpe meg. Åsså en stor takk for flott service hos Eskeland AS. Ha en fin sommer alle sammen.

 3. Julius Loennechen sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Da jeg kjøpte Fisher’s F75 Ltd, var jeg nybegynner i «gamet». Jeg ville ha en søker jeg kunne «vokse» med. En søker jeg er fornøyd med som nybegynner og som ikke må byttes ut når erfaring og kunnskap øker.
  Jeg kom raskt i gang med søkingen etter at den ble pakket opp. Jeg var litt redd for at den skulle være for avansert, men programmene gjør den enkel å bruke, samtidig som den har avanserte innstillinger som det krever mer erfaring å bruke (disse kommer nok godt med etterhvert). Et stort gullkorn er 5″ coilen som følger med (i tillegg til 11″ DD coilen), ypperlig til søking på steder med mange utslag! Flere tonevalg gjør det også lettere å lære seg å tolke signalene. Jeg er imponert over hvor små gjenstander den kan finne på stor dybde, spesielt ved bruk av boost prosessen!
  Ergonomisk er den lett å justere, godt avbalansert og føles ikke tung ved lengere søking. Batterikapasiteten er meget god. Alt i alt, blir jeg mer fornøyd for hver dag jeg bruker den 🙂
  Jeg har ingen problemer med å anbefale denne søkeren! I tillegg må jeg skryte av meget bra service og oppfølging (og gode råd før kjøp) fra Eskeland Electronics AS !

Skriv en omtale av dette produktet

Ved å skrive noen ord om dette produktet, er du med å dele erfaringer om metallsøkere og utstyr. Gi også stjerner fra en til fem. Øverst på siden vil du da få et gjennomsnitt av alle omtaler for dette produktet.

Vurdering av dette produktet