Fisher F5 Metallsøker

Vurdering av dette produktet4.44.44.44.44.4
metalldetektor_fisher_F5

Fisher F5

Se video av Fisher F5 her

5 vurderinger av Fisher F5 Metallsøker

 1. Vurdering av dette produktet 44444

  F5 var min første detektor. Den har jeg brukt i flere år og er veldig fornøyd med den. Fin balanse og enkel å bruke. Har funnet mange sølvskillinger med den. 🙂

 2. DiggingSkilling sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  😉 en bra Metalldetektor

 3. Jon Egil Sleire sier:
  Vurdering av dette produktet 33333

  Kjekk maskin, som er enkel å komme i gang med. Min var ikke særlig villig til å grunnbalanseres med autoknappen, så det måtte jeg gjøre manuelt.

  Grei maskin med mer objektinformasjon i lyden enn skjermen. Funnet masse fint med den. greit nok balansert. Liker den egentlig, selv om den ikke er på høyde med de beste detektorer, men det kan man heller ikke vente av en maskin til den prisen…

  Mitt ankepunkt har vært to ting: likte ikke den consentriske coilen og hvordan den sender signaler. Der hadde jeg ønsket en DD-coil. Det andre er at jeg har prøvd to andre F5-detektorer, og alle tre var ulike i hvordan de måtte settes opp… Reagerte på det.
  Siste er en filleting med at det var vanskelig å skru til coilledningen til krontrollboksen.

  Under gode forhold og med å sette den opp hot fikk jeg som oftes flott søkedybde.
  Maskinen er noen år nå, og andre produsenter har presentert nyvinninger uten at det er kommet noe nytt fra Fisher/ First Texas.
  Jeg hadde nok ikke valgt dette som min første maskin i dag.

 4. Paal-Helge Stenhaug sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Siden dette er min første metalldetektor har jeg ikke noe bredt sammenligningsgrunnlag, men jeg er meget godt førnøyd med mitt valg av Fisher F5.
  Hele detektoren utstråler kvalitet i alle ledd fra konstruksjon til bruk. En av hovedgrunnene til at jeg valgte nettopp F5 var at den har solide «analoge» skru-brytere.

  Som nybegynner var jeg litt bekymret for at en så avansert detektor skulle være vanskelig å bruke. Bekymringene var grunnløse. En rask titt i manualen, og så var jeg i gang.

  Ut fra min erfaringsbakgrunn har jeg ingen betenkeligheter med å anbefale denne til både nybegynnere og vidrekommende entusiaster.

 5. Arne Opstad sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Fisher F5 er en blanding av tradisjonell analog søker og digital søker.

  Den har et stort lettlest display med all info man trenger.

  Liker spesielt at den har kontinuerlig visning av søkerens grunnbalansering, og samtidig kontinuerlig visning av riktig grunnfase. Ved søk over større områder bør man ikke lure på om søkeren fortsatt er riktig grunnbalansert. Det er bare å sammenligne tallene på høyre og venstre side. Er ikke avviket for stort, så er alt ok.

  Den har både manuell og automatisk grunnbalansering, så det bør være mulig å grunnbalansere for de fleste forhold.

  Søkeren har 4 trinnløse brytere som gir direkte tilgang til søkerens viktigste funksjoner. Her er det ikke nødvendig å bla i diverse menyer for å få tilgang. Raskt og greit.

  Adskilt terskeltone og forsterkning gir veldig god kontroll. Terskeltonen kan også aktivt brukes ved digital søking. En positiv terskeltone (eks 4-5) i digital søking, gjør søkeren ekstra følsom for små gjenstander, og gir også noe mer dybde. Man kan også benytte terskeltonen for å takle støy fra elektriske gjerder osv., ved å justere den negativ.

  Søkeren har egen pulsknapp for å forskyve frekvensen, slik at det er mulig å takle forstyrrelser fra andre metallsøkere.

  Fisher F5 er snill på batterier. Den bruker to 9 volt batterier som varer veldig lenge.

  Etter snart 2 år med Fisher F5, må jeg si at det er en veldig god søker.

Skriv en omtale av dette produktet

Ved å skrive noen ord om dette produktet, er du med å dele erfaringer om metallsøkere og utstyr. Gi også stjerner fra en til fem. Øverst på siden vil du da få et gjennomsnitt av alle omtaler for dette produktet.

Vurdering av dette produktet