Fisher F2 Metallsøker

Vurdering av dette produktet4.384.384.384.384.38
Fisher F2

Fisher F2

Se video av Fisher F2 her
Se norsk videopresentasjon her

10 vurderinger av Fisher F2 Metallsøker

 1. Vurdering av dette produktet 55555

  Perfekt til den som vil prøve seg på en ny hobby.

  Fisher F2 er billig og lett og bruke og virker «rett ut av boksen» Man trenger knapt å lese bruksanvisningen, selv om jeg anbefaler alle å gjøre det 🙂
  F2en har 6 knapper, + og – for discriminatin og sensetivety, pinpoint og notch, den sistnevnte har jeg aldri brukt. Pinpoint er genialt om det ikke er mye jernsøppel da den ikke skiller ut jern ol og kan gi et stort funnfelt. Disc… og sens… lærer man seg etter noen timer med søking. Startet selv med å diskriminere kun jern. Den er så enkel i bruk at selv at 9-åringen min klare å sette seg inn i den uten store problemer.

  Fisher F2 kan gi deg mange spennende opplevelser og flotte turer i skog og mark, og andre steder man har lyst til å søke.
  Har funnet mynter, tysk kam og barberhøvel, 1 million patroner eldste fra 1814 nyeste 1968 og endel skarpe fra krigen, tennsats til mine, uniforms knapper og mye mye mer.
  Det må også skrives at jeg har gravd opp veldig mye boss, men slik er det med alle metallsøkere…
  Fant lokket på en boks der det sto «Zusatzldg.s.Gr.w.34» fra 1942, halve morroen er å leke arkeolog når man kommer hjem og rengjøre funnene og søke rundt på nettet etter svar på hva mann har funnet. Så om noen har lyst til å google litt og se om de finner ut hva som var i boksen, så slå dere løs;-)

  Det er egentlig bare en ting som er negativt med denne søkeren.
  -og det er at man lett blir hekta… og bestiller mye dyrt utstyr…. men så er de en kongehobby da 🙂
  Har en XP DEUS i bestilling, anmeldelse av denne komme så snart jeg får testet den.

  Det første man bør bruke penger på er en bra pinpointer, noe som forenkler graving og fin søking til et minimum. Kan anbefale Garrett Pro-Pointer.

  Og så må jeg skryte litt av Eskeland Electronics AS, for god service, for det betyr endel det også.

  Konklusjon:
  Er du helt fersk som jeg var så er dette en glimrende søker til deg. Har ingen andre metallsøkere å sammenligne med men den finner ting av metall og det er jo det den skal…
  Så gled deg til mange timer med søking, graving, banning(uten pinpointer) og WOHOO når det første kule funnet kommer…
  Så ut ifra pris er nok dette en av de beste begynnersøkerene i markedet… ANBEFALES!

 2. bjoern.olav.soerum sier:
  Vurdering av dette produktet 44444

  Her er min lille vurdering av F.F2.

  Jeg skal ikke gå så mye inn på det tekniske ved søkeren da dette er godt dekket av de øvrige som har anvendt søkeren. Jeg har kun brukt denne mettalsøkeren og kan ikke vurdere den opp mot andre typer søkere. Det eneste jeg vil nevne er at den er velbalansert og det gjør at du ikke blir sliten på en vond måte av mange timers bruk. Sist vi var ute klaget vår venn med en anen type søker over stiv rygg mens vi kun var slitne etter graving varme og mye tråkking.

  Hvorfor valgte vi F.F2.
  Etter å ha lest endel anmeldelser og lett litt på nettet har jeg enda ikke funnet noen anmeldelser som ikke synes noe om denne søkeren.
  Jeg ønsket å handle fra en norsk butikk som har erfaring service samt en god garanti.
  Jeg fant dette på Ytube https://www.youtube.com/watch?v=PQhr3JXPlSQ veldig bra for en som er sylfersk i faget og trengte noen tips om hvordan komme igang.
  En pris som var akseptabel, og jeg tror at den er forholdsvis lett å videreselge om vi finner ut att dette ikke er noe for oss.

  Hva har kjøpet ført til?
  Guttungen og jeg kommer oss ut sammen, istedenfor å sitte i sofaen trasker vi rundt og gjør noe sammen.
  Vi har fått en god del nye hull i plenen.
  Vi har oppdaget at noen av kameratene til guttungen også har metallsøker og gjerne er med på søketur.
  Noen timer på nettet for å se hvilke mynter vi har funnet og lett opp bilder og info om andre ting vi har funnet.
  Vi har oppdaget nye steder i nærområdet samt lært endel om gamle husmansplasser.
  Lista kan sikkert gjøres mye lengre, men det siste jeg vil nevne er hvor sosial denne hobbyen er, vi prater og koser oss samtidig som vi er ute i frisk luft.

  Kan jeg anbefale denne søkeren? Ja det kan jeg uten å nøle, grunnen til at den ikke får 5 stjerner av meg er rett og slett at jeg ikke har nok erfaring til å virkelig bedømme hvor god den er.

  Et lite tips til slutt, kjøp en finsøkingsprobe, det vil lette arbeidet med å finne ting på en raskere måte, den er ikke nødvendig, men sparer en god del arbeide.

  Metallsøkerhilsen fra Bjørn Olav

 3. Hoel sier:
  Vurdering av dette produktet Not Rated

  Helt super begynnersøker.
  Har hatt mange timers moro med denne. En sesong med søk etter relics, og jeg har en stor haug med spennende saker. Fant igså en bombekastergranat. Aktiv, Tysk med 1kg sprengkapasitet, så vær varsom på søksområde!
  Følsom for høyspentkabler og mobiltelefon. Min erfaring er følsomhet på 3-4 , mobildata av og søk ivei! Tall fra 30 og oppover graves.

 4. janandre.fredriksen sier:
  Vurdering av dette produktet 44444

  Fornøyd, har hatt søkeren i en ukes tid. F2 er mye for pengene siden den er ganske flink til å diskriminere. Men må nokk hugge ned på et par punkter det er at det orginale søkehodet 8 tommer er noe svakt til tider, og at den noenganger sliter om gjenstanden er noe liten når du har fått opp jorden, så jeg kjøpte 10 tommers søkehode og et 4 tommers sniper søkehode med en probe til å lokalisere metallet da ble jeg fornøyd.
  Her finner jeg gjenstander helt ned 25-30 cm med 10 tommers coilen som er ca maks av hva man kan grave. Har ikke funnet noe veldig verdifult ennå, men har funnet en husmansplass fra 17-1800 tallet med både to sølvskjeer å en bjelle, en morter (knuse pepper, og annet oppi) funnet diverse småmynter også. Så kan anbefale denne detektoren på det varmeste 🙂

 5. Vurdering av dette produktet 33333

  helt ok til park og strandsøking, men nå som jeg har ny søker og pløyer gamle strender dukker det fortsatt opp mynter (gamle) som ikke ligger fryktelig dypt.
  F2 gjorde meg hekta på søking, så skal du bare plukke moderne mynt med guttungen/jentungen så er dette søkeren for det.

  synes den fungerte dårlig på dyrka mark..

 6. Bjørnar Rømo sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Fisher F2 er en fantastisk detektor til prisen.
  Den er uhyre enkel i bruk, og det er akkurat det man har bruk for når man skal flirte med en helt ny hobby.
  I løpet av min første sesong har jeg fylt et helt myntalbum med kobber- og sølvmynter, bidratt med viktige funn fra middelalder, samt funnet en hel haug med deilige dingser jeg ikke aner hva er.. 😉
  Jeg er spesielt godt tilfreds med hvor kjapp og presis F2 er.
  Alt i alt en glimrende detektor til prisen, du får antagelig mer enn det du betaler for (!)

  Min neste detektor blir helt sikkert en Fisher

 7. Roy Skogvold sier:
  Vurdering av dette produktet 44444

  Etter å ha brukt F2 i sommer, og da mener jeg på fulltid har jeg dannet meg et bilde av dens egenskaper, fordeler og ulemper. Jeg gir hele 4 stjerner, fordi jeg mener dette må sees i sammenheng med pris. I mer enn 600 timers aktivt søk har jeg brukt denne søkeren, og lært meg «faget» relativt bra syns jeg selv. Den har virkelig blitt satt på alle tenkelig prøver og prøvelser. Jeg har også testet noen andre søkere i ca samme prisleie for å ha sammenligningsgrunnlag. Søkeren har blitt hardt behandlet og vært utsatt for mye skit og fukt, samt brukt på en mengde forskjellige områder, med veldig forskjellig minerealisering, og håndtert det greit til å være en søker med automatisk grunnbalansering.

  Etter min mening har denne enkle og rimelige maskinen imponert meg stort. Etter noen timers prøving og feiling, begynte den «å levere». etter ca to mnd bruk hadde jeg tjent den inn bare i gangbar mynt, samt hadde funnet ett dusin sølvringer og endel andre smykker og gamle mynter. Dette er en god myntjeger, og jeg tror ikke jeg kommer til å skille meg ad med den noen gang. Pinpoint-funsjonen er enkel og nøyaktig og sparer mye arbeid.

  Bruksanvisning på Norsk : God
  Brukervennlighet : Meget god
  Betjening : Enkel og intuitiv
  Batterikapasitet : Utmerket. 30-40 timer på to batteri.
  Inntrykk av kvalitet : Imponerende. Min har tålt skikkelig juling og vært brukt relativt uforsiktig i lett regnvær (selv om den ikke er beregnet på det)
  Den har fått endel støt og slag og tålt det greit.
  Tynge og utforming : Den er relativt lett og gir en balansert følelse og kan brukes i mange timer uten store problem.
  Fleksibel lenge og tredelingen gjør den enkel å putte i sekken.
  Søkerhoder/coil : Flere tilgjengelige
  Garanti : 5 år ( mange konkurrenter har bare to eller tre år)

  Min konklusjon er at her får du masse metallsøker for pengene og jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale dette produktet.

  Antakeligvis den beste detektoren på det Norske marked for under 2500 kr!

  Minus :
  Mangler manuell grunnbalansering og gir endel klatter og ulyd under forhold med høyspentmaster ol. men leverer i de aller fleste forhold, også ok på saltvanns-strender.

  Mangler volumkontroll for lyd (kjøp ett headsett på Clas Olson med volumkontroll kr 150,- og problemet er løst)

 8. Vurdering av dette produktet Not Rated

  Dette er en kjempebra søker for nybegynnere og litt erfarende brukere. mitt første år med f2 var jo bare helt fantastisk, med funn i ultraklassen. Thorshammer i sølv, hamret sølvmynt fra år 992 var noe av god funn. Denne søkeren er veldig brukervennlig, og plukker opp det meste av interresse. veldig lett menyvalg. anbefaler denne på det sterkeste til nystartende hobbysøkere. Ps! fant også en 24 skilling fra 1734 🙂

 9. Kristian Fevang sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  En fantastisk søker til prisen! Har brukt denne en sesong og vært ganske aktiv. Kort oppsummering av funn 2012:

  1 gullring
  21 sølvringer
  3 fingerbøller i sølv
  27 sølvmynter
  sølvhalskjede, sølvlommeur, 3 sølvmansjettknapper, div sølvbestikk.
  200+ div mynter fra 1847-1907
  4 skillinger
  ca 10 000,- i gangbar mynt og ca 12 barnematglass med usirkulerbar mynt(jeg skal prøve å pusse og lakke disse til pokerchips). Store mengder juggelsmykker, sluker, knapper, nøkler, kuler og patroner. Se tråd «jeg fant en sti i skogen en søndag» på nmf, der ligger de fleste interessante funnene.

  Bruker lite strøm, så 9 v batteriene holder lenge, bra pinpoint, veier lite og med de utskiftbare hodene har du til alt som trengs fra jorder og skog, til strand og parker. Ikke noe hokus pokus eller tekniske finesser man må sette seg inn i. Skru på søkeren og søk i vei!

  Vil anbefale denne til alle som vurderer å kjøpe seg en metalldetektor, det er en sikker investering og den er fort tjent inn igjen ved å være litt aktiv.

 10. Ansgar sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Etter å ha brukt Fisher F2 i over ett år har jeg bare positive erfaringer med den. Den er veldig enkel i bruk og det følger med en utførlig bruksanvisning som ikke overlater noe til spekulasjoner.

  Finsøking med F2 gjøres nøyaktig og raskt, noe som letter gravejobben. Søkedybden har jeg heller ikke noe å utsette på. Jeg har gravet opp mynter som har ligget på mellom 15 og 20 cm dybde.
  Byggekvaliteten på Fisher sine søkere er meget høy og F2 er ikke noe unntak.

  Det tok meg 10 minutter fra jeg tok søkeren ut av boksen første gang til jeg fant min første Kong Haakon 5 øre (1938) under et epletre i hagen!

  Fisher F2 er en ypperlig detektor for deg som har lyst til å prøve ut denne hobbyen.

Skriv en omtale av dette produktet

Ved å skrive noen ord om dette produktet, er du med å dele erfaringer om metallsøkere og utstyr. Gi også stjerner fra en til fem. Øverst på siden vil du da få et gjennomsnitt av alle omtaler for dette produktet.

Vurdering av dette produktet