Fisher CZ21 Quiksilver Metallsøker

Vurdering av dette produktet55555
metalldetektor_Fisher_cz21

Fisher CZ21 Quicksilver

Se video om Fisher CZ 21 her
Se slideshow om Fisher CZ 21 her

Èn vurdering av Fisher CZ21 Quiksilver Metallsøker

 1. Aleksander A. Bækkelund sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Jeg var meget skeptisk da jeg skulle ha meg en vannsøker. Hadde en Explorer Se Pro landsøker fra før av som jeg mente og trodde jeg fant alt med. Oyh som jeg tok feil! I en park der jeg har vært MYE i, så gikk jeg noen timer med CZ21`n og fant masse mynter der Explorern ikke hadde greid i det hele tatt å finne signalet blandt forsøpplet jord. Cz21 er helt rå på mineralisert jord. Klare tydelige signaler når det ligger gjennstander under jorda.
  I denne parken har jeg aldrig funnet sølv før, men tro det eller ei 40 minutter etter jeg startet å detektere der fant jeg en svensk sølvmynt.
  Jeg Elsker denne maskina og kan sterkt annbefale den til alle som liker å søke istedenfor å fjolle tiden vekk på innstillinger. Eneste som kan være irriterende, er at man må være mget forsiktig med detektor boksen.
  Funnet min første ordentlig store gullring med cz21 maskina mi. 9 gram. 9 sånne ringer til og denne detektoren er nedbetalt.
  HH

Skriv en omtale av dette produktet

Ved å skrive noen ord om dette produktet, er du med å dele erfaringer om metallsøkere og utstyr. Gi også stjerner fra en til fem. Øverst på siden vil du da få et gjennomsnitt av alle omtaler for dette produktet.

Vurdering av dette produktet