Sherlock DTS

Vurdering av dette produktet22222

 • Sherlock DTS Finlokaliseringsprobe
 • Finlokaliseringsprobe

Se video av Sherlock DTS her

Èn vurdering av Sherlock DTS

 1. Terje Olsen sier:
  Vurdering av dette produktet 22222

  Dette var min første probe. Den er hakket bedre enn Fisher Fpoint! Den har noe av det samme rekkevidden som Fisher Fpoint. 1-2 cm på mynter blandt annet. Det som gjør denne litt bedre er att selve probepinnen er litt «tykkere» enn den tynne til Fisher Fpoint. Noe som gjør det lettere å rote i jorda etter min mening. Minuset er att den plastikken på tuppen på proben blir fort slitt, hvis du er som meg å bruker proben å roter i sand og jord. Og mens jeg nå sammenligner den med Fisher Fpoint, så har denne også slik bryter du må vri på. Når du slår den på, så kjem det en tone med en gang. Man må vri på bryteren til tonen har blitt borte. Altså det samme som Fisher Fpoint.

  Dette er som Fisher Fpoint en billig probe og man får stort sett det man betaler for. Den har også ett lite leddlys. Har forsåvidt ikke skjønt dette med ledlys på en probe (Garrett Pro pointer har også slik) For meg så blir det bare ekstra dill dall. Bruker en stk 9v batteri.

  Denne proben har ikke noe bedre søkelengde enn Fisher Fpoint. Men den får ekstra pluss for att probehodet er større, som igjen etter min mening går raskere å finne gjenstanden man leter etter. Men den er mer «klumpete» enn Fisher Fpoint. Og det trekker litt ned igjen.

  Gir denne 2 stjerner.

Skriv en omtale av dette produktet

Ved å skrive noen ord om dette produktet, er du med å dele erfaringer om metallsøkere og utstyr. Gi også stjerner fra en til fem. Øverst på siden vil du da få et gjennomsnitt av alle omtaler for dette produktet.

Vurdering av dette produktet