Garret Pro Pointer

Vurdering av dette produktet44444

Garrett Pro pointer

Se video av Garrett Pro Pointer her

4 vurderinger av Garret Pro Pointer

 1. Vurdering av dette produktet 22222

  Proben er glimrende i tørt vær og i tørr jord, men i bruk under våte forhold begynner det med problemer, den begynner å vibrere av seg selv, spesielt om den kommer i nærheten av jord, kjøpte en ny i år den tapet jeg overhøytalerhullet, men ser ut som om den trekker vann igjennom plasten eller at det blir kondens inne i den. har hørt og sett flere med samme problemet. en fortalte at han tok den inn og åpnet batteridekslet før han la den til tørk på en ovn og at den ble bedre etter denne behandlingen.

 2. Aleksander A. Bækkelund sier:
  Vurdering av dette produktet 44444

  Proben er helt topp! «Men» skulle vært en knapp for økt rekkevidde i enkelte tilfelder. Måten jeg løser dette på er å ha en fingerring på den handa og gjør det samme trikset for å øke rekkevidden, som man gjør med mynt. Men mer praktisk og raskere å kunne regulere avstanden med en ring på fingern.
  Pinpointern er solid laget. Kjekt med lyset på pinpointern. Denne pinpointern gjør det virkelig gøy med detektering. Anbefaler denne sterkt!

 3. Tore Nysæter sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Liten og bra probe.
  Den har lyd og vibrasjonsvarsling og en liten led lykt for de mørke kveldene.
  Proba har også en sidescanner som er fin og bruke på større flater.
  Ingen justering, dette greier den på egenhand 🙂
  Bruker 1 stk 9v batteri og dette varer lenge.
  Eneste ulempen er at den bråker noe j… , hold fingeren over høytaleren eller bruk en tapebit for å dempe lyden.
  Skal du ha en probe er denne og anbefale.

 4. Terje Olsen sier:
  Vurdering av dette produktet 55555

  Min første tid som metallsøker så brukte jeg en Sherlock DTS probe… Så gikk jeg til annskaffelse av en Garrett Pro Pointer. Det angrer jeg ikke på i dag. Ja, den er dyr, men den er verdt alle pengene, etter min mening…

  Den er god å holde i, og tar ikke store plassen. Følger også med en holder som du kan ha på beltet ditt.

  Den går dypere enn f.eks DTS proben. Den har også mulighet til å ta i mot signaler fra siden av hullet, og ikke bare fra selve tuppen, som mange andre prober. Dette kan kanskje lure deg litt i starten, men du lærer proben fort å kjenne.

  Mine tips før dere bruker denne proben er å ta ett par runder med elektrotape over høytalerutgangen. Du får dempet lyden på den, da denne er ganske høy, og du holder også støv og fuktighet utenfor. Ta også litt fuge/tettningsmasse rundt ved ledlyset, så slipper du å få shit og fuktighet inn her også.. Den er regnbestanding men er greit å ta små forhåndsregler.. Tar ikke mer enn 5 min å gjøre disse små grepene. Da kan du bruke den i all slags vær og det er lettere å skylle av shiten etterpå, så slipper man å være redd for å få vann inn, for dette er ingen vannprobe i så måte…

  Skal du ha en ny probe, så er dette ett garantert godt kjøp.

Skriv en omtale av dette produktet

Ved å skrive noen ord om dette produktet, er du med å dele erfaringer om metallsøkere og utstyr. Gi også stjerner fra en til fem. Øverst på siden vil du da få et gjennomsnitt av alle omtaler for dette produktet.

Vurdering av dette produktet